esp | cat | eng | fr

Casquería y menudencias

noticia

Creació de la unió d'empreses de triperia a nivell europeu

19-02-2012

A finals del passat mes de setembre, es va crear a Barcelona la unió d'empreses de triperia i triperia d'Europa sota el nom francès Union des Tripiers Européens (UTE).

Els integrants de l'entitat són organitzacions professionals de menudencias i productes de triperia procedents d'Espanya, Bèlgica, França, Irlanda, Itàlia, Països Baixos i el Regne Unit.

El president de la UTE és Gérard Cathelin, president d'honor de la Confederació Nacional de la Triperia Francesa (CNTF), entitat que va plantejar la iniciativa de crear aquesta unió. Per la seva banda, Josep Ramells, president de l'Associació Nacional d'Empresaris de Triperia i Productes Derivats de la Carn i del Gremi de Menuders de Catalunya, va ser triat com a vicepresident executiu. Finalment, la secretària general del CNTF Nathalie Feugeas va ser nomenada tresorera.

D'entre els objectius més rellevants de la UTE, estan el garantir la promoció i la defensa dels interessos professionals comuns dels seus membres a través de l'aplicació d'accions col · lectives, i ser interlocutor tècnic per als productes de triperia i triperia amb la Comissió Europea.

La propera reunió d'aquesta nova associació es celebrarà amb motiu del IX Congrés Internacional de la Carn que tindrà lloc al juny de 2012 a París.

Per a més informació:www.eurocarne.com

Notícies

El consum de carn contribueix al creixement i al desenvolupament dels teixits. La carn constitueix una font indiscutible de proteïnes de qualitat i té un paper clau en la prevenció de malalties com l'anèmia i la desnutrició.

A finals del passat mes de setembre, es va crear a Barcelona la unió d'empreses de triperia i triperia d'Europa sota el nom francès Union des Tripiers Européens (UTE).

FRIMOSA S.A. - c. Durán y Reynals 14 (apdo. Correos 6), 08192, St.Quirze del Vallés (Barcelona)
T. (+34) 937 116 012 F. (+34) 937 121 946 email: frimosa@frimosa.com
Aviso Legal | Política de privacidad | Política de cookies | Política de privacidad en las redes sociales | Canal de Denuncias